Spotrepair

Spotrepair Tilburg – Spotrepair Waalwijk – Spotrepair Denbosch!

Sportrepair bij u in de omgeving: Helaas krijgt elke automobilist vroeg of laat te maken met lakschade. Uw auto staat op de parkeerplaats van de supermarkt en plotseling zit er een kras op uw portier. De dader is nergens te bekennen en uiteraard zit er geen briefje op de voorruit.
Het kan natuurlijk ook gebeuren dat uw auto na het wassen vol zit met kleine krasjes. Wat doet u dan?

Wij van Quickfixxschadeherstel kunnen snel een spotrepair voor u uitvoeren, wilt u graag een afspraak inplannen?
Klik dan hier

Spot repair, Spotrepair Tilburg, Spotrepair Waalwijk, Spotrepair Denbosch

Verschillende soorten lakschades

Lakschade is een zeer brede term. Zo kan lakschade door veel verschillende oorzaken ontstaan en zo ook op verschillende manieren herstelt worden, afhankelijk van de grootte en de ernst van de schade.

 

Spotrepair & krassen

Autolak bestaat uit meerdere lagen. Een kras kan dus ook voorkomen in één of meerdere lagen, afhankelijk van hoe diep de kras is. Als alleen de bovenste laklaag beschadigd is, kunt u de auto zelf polijsten. U kunt dit checken door de beschadiging nat te maken met uw vinger. Blijft de kras zichtbaar? Dan heeft u te maken met een diepe kras, waarbij meerdere laklagen beschadigd zijn geraakt. Bij het herstellen van een diepe kras zal de schade opnieuw geschuurd en gespoten moeten worden om roestvorming te voorkomen. Dit kun u het beste laten doen bij een schadehersteller. Lees meer op de pagina krassen auto verwijderen.

Uw Auto schade vandaag nog herstellen? Klik dan hier

 

Zand
Spot repair, Spotrepair Tilburg, Spotrepair Waalwijk, Spotrepair Denbosch

Zand is een veel voorkomende oorzaak van Lakschade. Tijdens het rijden kunnen er kleine krasjes op uw lak ontstaan, bijvoorbeeld door de wind en de snelheid van uw auto. Helaas is dit niet te voorkomen. Ook ontstaan kleine krassen vaak doordat de auto niet op de juiste manier gewassen wordt, waardoor het zand over de auto heen schuurt. Deze krasjes worden swirls genoemd. Gelukkig zijn deze met polijsten snel te herstellen. Tips nodig voor het reinigen van uw gehele auto leest u op de pagina autopoetsmiddelen .

 

Erosie

Met erosie wordt het proces van slijtage van de bovenste autolak bedoeld. Veel voorkomende oorzaken hiervan zijn bijvoorbeel zand, steentjes, strooizout of zelfs vogelpoep. Zo is het belangrijk om uw auto goed schoon te houden, maar de auto wel eerst af te spoelen zodat het meeste vuil van de laklaag verdwijnt. Gebruik liever geen spons, maar een microvezeldoek. In een spons blijven makkelijk vuilresten zitten, wat krassen kan veroorzaken.

Welke herstelmethodes zijn er?

Er zijn meerdere methodes om lakschade te (laten) herstellen. Polijsten en spotrepair zijn de meest bekende.

 

Spotrepar door te Polijsten

Uw auto kan er eenvoudig weer als nieuw uitzien door de bovenste laklaag met een behandeling te herstellen, ofwel: de auto polijsten. Hiervoor wordt een polijstmachine en polijstpasta gebruikt. De machine en pasta wrijven het vuil los en egaliseren het oppervlak

zonder de bovenste laklaag te beschadigen. Hierdoor krijgt de lak zijn spiegel
Spot repair, Spotrepair Tilburg, Spotrepair Waalwijk, Spotrepair Denbosch

 

Uw auto of voertuig snel laten herstellen door een erkend schadeherstel bedrijf?
Klik dan hier voor een geheel vrijblijvende offerte aanvraag

Scroll naar boven

Contacteer ons