Auto polijsten Den Bosch Bij Quickfixxschadeherstel de nummer #1

Auto polijsten Den Bosch, Auto dieptereinigen Den Bosch, Auto poetsen Den Bosch

Auto polijsten Den Bosch bied niet enkel de scherpste tarieven van heel de omgeving, wij zullen jou voertuig ook weer in een zo goed als nieuwe showroom model kunnen krijgen!
Ieder persoon die jij dan voorbij zult rijden, zal niet meer om jou voertuig meer heen kunnen: Schitterend, glimmend en weer zo goed als nieuw!

vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen?
De snelste weg is om dit natuurlijk via whatsapp te doen, maar je kunt ook een offerte aanvragen via een aanmeldformulier:

Klik dan hier

 

Waarom zou jij nu eigenlijk je auto laten polijsten?

Auto bekleding reinigen Den Bosch, Auto bekleding reinigen Den Bosch, Auto bekleding reinigen

Na verloop van de tijd merk je dat de auto wat doffer eruit begint te zien, maar ook merk je dat er wat beschadigingen her en der op jou voertuig beginnen te tekenen.

Als een auto vies word of er wat doffer begint uit te zien, kunt de auto natuurlijk na een autowasstraat brengen, vaak is het zo wanneer je een auto naar een autowasstraat brengt, je vaak minuscule tot kleine auto krasjes ontstaat, helaas is dit iets wat je niet kunt voorkomen.
Je kunt een auto na een diepe reinigingsbeurt ook laten waxen.
Een auto een wax beurt laten geven is vaak niet heel erg goedkoop, maar een beetje een kwalitatieve wax laag is er vaak al af na 3 maanden.

Kleine krasjes tot wat diepere krasjes kunnen op een gegeven moment tot ergernis gaan leiden, maar gelukkig zijn hier goede oplossingen voor te vinden, namelijk een auto laten polijsten!
Door een auto goed te laten polijsten, gaan meeste diep gelegen krassen, dofheid weer helemaal weg. Een auto gaat weer helemaal schitteren als in nieuwstaat.

 

Wat kost het om een auto te polijsten bij Quickfixxschadeherstel?

Een auto laten bij Quickfixxschadeherstel kan al vaak vanaf €55,-
Wel is de grote van een voertuig o.a. Bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Wij werken ook met pakketten, zie onderstaande pakketten:

  • Pakket 1: auto minimaal polijsten vanaf €55,-
  • Pakket 2: Auto reinigen en auto maximaal polijsten vanaf €89,-
  • Pakket 3: Auto reinigen en Auto maximaal polijsten met auto bekleding dieptereinigen €129,-
  • Pakket 4: Auto reinigen en Auto maximaal polijsten met wax laag en auto bekleding dieptereiniging voor €160,-

Losse dienst zoals Auto bekleding laten reinigen vanaf €59,-

Waarom nou kiezen voor Quickfixxschadeherstel?
Auto bekleding reinigen Den Bosch, auto bekleding reinigen, Auto dieptereinigen, Auto bekleding poetsen, Auto interieur reinigen

Wij zijn een professioneel Gecertificeerd schadeherstel bedrijf dat uiteenlopende diensten aanbied zoals: Kleine auto schades herstellen, auto delen opnieuw spuiten, spot repair, bumper schade herstellen, auto polijsten, auto's poetsen en interieur dieptereiniging van auto's aanbied.
Professioneel, vakbekwaam, klant vriendelijk maar ook prijs technisch zijn wij een zeer aantrekkelijke partij voor menig man!

Wil jij graag een offerte bij ons aanvragen Klik dan hier